Στις 26 Απριλίου, οι μαθητές της Γ΄ τάξης και οι εκπαιδευτικοί του Πρότυπου ΕΠΑΛ Νεάπολης Λασιθίου παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον ένα διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα ‘’ΚΑΡΠΑ και Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις’’, που προσέφερε το KIDS SAVE LIVES και η ΕΕΕΠΦ (Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας). Η πρωτοβουλία αυτή είχε ως στόχο να εξοπλίσει τους μαθητές με χρήσιμες και πρακτικές γνώσεις πάνω στην εν λόγω θεματολογία, αλλά και να απαντήσει σε σχετικές απορίες τους.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά στις συζητήσεις, εκφράζοντας τις εμπειρίες, τις απόψεις και τις ερωτήσεις τους. Οι εισηγητές του KIDS SAVE LIVES και της ΕΕΕΠΦ παρουσίασαν με σαφήνεια και κατανόηση τις θεματικές ενότητες, βοηθώντας τους μαθητές να αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση των θεμάτων.

Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας του Πρότυπου ΕΠΑΛ Νεάπολης Λασιθίου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς τον οργανισμό KIDS SAVE LIVES και την ΕΕΕΠΦ για τη διοργάνωση αυτού του εξαιρετικού διαδικτυακού σεμιναρίου. Η προσφορά τους στην εκπαίδευση και την κατάρτιση των νέων είναι ανεκτίμητη και έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή τους, βοηθώντας τους να αναπτύξουν δεξιότητες και γνώσεις που θα τους ωφελήσουν στο μέλλον.

Επιπλέον, εκτιμούμε ιδιαίτερα τη διαθεσιμότητα και την προθυμία των εισηγητών να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να απαντήσουν στις απορίες των μαθητών μας. Η συμβολή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία έχει θετικές επιπτώσεις στην ανάπτυξη των μαθητών και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων τους.

Ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία, με τους δύο οργανισμούς, θα συνεχιστεί και στο μέλλον, προκειμένου να συμβάλουμε στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας, πιο ενημερωμένης και πιο ικανής να αντιμετωπίζει έκτακτα περιστατικά και προκλήσεις της ζωής.

Αφήστε σχόλιο