Η βιβλιοθήκη του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Νεάπολης αποτελεί ένα μικρό θησαυρό γνώσης, καθώς περιέχει ένα πολύ μεγάλο αριθμό τίτλων ποικίλης θεματολογίας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας επαναλειτουργίας και αναβάθμισης της σχολικής βιβλιοθήκης, το σωματείο Δεσμός, μέσω του προγράμματος «Δεσμός για τα Σχολεία», με τη στήριξη του ξενοδοχείου Blue Palace, πίστεψε στην προσπάθεια αυτή, και προχώρησε στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού και επίπλων, ούτως ώστε να ξεκινήσει η επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης. Συγκεκριμένα με τη δωρεά 4 σταθερών υπολογιστών με πληκτρολόγιο & ποντίκι, ηχείων, UPS, πολυμηχανήματος εκτυπώσεων και 8 καθισμάτων, η βιβλιοθήκη του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Νεάπολης Λασιθίου είναι απολύτως λειτουργική και έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες της.

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος διδασκόντων, και οι μαθητές του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Νεάπολης, θα ήθελαν ευχαριστήσουν το σωματείο Δεσμός και το ξενοδοχείο Blue Palace, για τη δωρεά αυτή, η οποία θα κάνει πραγματικότητα την επαναλειτουργία της βιβλιοθήκης του σχολείου. Η προσφορά αυτή είναι ζωτικής σημασίας για την επαναλειτουργία ενός χώρου που μπορεί να αναβαθμίσει το εκπαιδευτικό έργο που συντελείται στο σχολείο και αποτελεί μία προσφορά έμπρακτης απόδειξης κοινωνικής ευαισθησίας και υπευθυνότητας.

Αφήστε σχόλιο