Επαγγελματικό Λύκειο Νεάπολης Λασιθίου
Πρόσφατα σχόλια

  Monthly Archives: May 2019

  Οι φορείς του Ιδιωτικού Τομέα που επιθυμούν να προσφέρουν θέσεις μαθητείας θα πρέπει να προβούν σε αναγγελία των διαθέσιμων θέσεων μαθητείας στο portal του ΟΑΕΔ:

  http://www.oaed.gr/angelia-theseon-matheteias

  χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISNET για την είσοδο τους.
  Η καταληκτική ημερομηνία καταχώρησης των θέσεων μαθητείας είναι μέχρι 6/9/2019 για τους ιδιωτικούς φορείς.

  Για την ενημέρωση τους περί της μαθητείας των αποφοίτων των ΕΠΑ.Λ. οι ιδιωτικοί φορείς μπορούν να συμβουλεύονται το Συνοπτικό ενημερωτικό σημείωμα για τους εργοδότες της περιόδου 2019-2020 (κυρίως του ιδιωτικού τομέα) καθώς και τη σχετική εγκύκλιο του ΕΦΚΑ (Γνωστοποίηση Εγκυκλίου 20 του ΕΦΚΑ) .

  Ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε τη σχετική προκήρυξη.

  Προκηρύχθηκε από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας Αντιστράτηγο ΠΣ Βασίλειο Ματθαιόπουλο, ο διαγωνισμός για την εισαγωγή φοιτητών/τριών και σπουδαστών/στριών στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών αντιστοίχως, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020.

  Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας την προκήρυξη.

  Οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/-τριών ή οι ενήλικοι/-κες μαθητές/-τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2019-2020, υποβάλλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής για τα ΕΠΑ.Λ., μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

  https://e-eggrafes.minedu.gov.gr

  συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τις 22 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 έως τις 17 Ιουνίου 2019 και ώρα 00:00. Για την είσοδο στην εφαρμογή eeggrafes, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί ΓΓΠΣ (taxis).

   

  Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή σας.

  Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους μαθητές παρελθόντων ετών που δεν έχουν επιτύχει στη λήψη του Απολυτηρίου ή του Πτυχίου της Γ΄τάξης, ότι μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο μας μέχρι την Τετάρτη 22 Μαϊου 2019 για να κάνουν αίτηση συμμετοχής στις ενδοσχολικές εξετάσεις.

   

  Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Λιμενικό Σώμα για τους υποψήφιους των Πανελληνίων και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

  Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 6 Μαΐου έως την Τετάρτη 15 Μαΐου ορίστηκε η ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης –υπεύθυνης δήλωσης των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων Ιουνίου για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις, ώστε να διεκδικήσουν μία θέση στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων.

  Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η προθεσμία της ταχυδρομικής αποστολής (με συστημένη αλληλογραφία ) της ως αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι από 6/5 έως και 16/5 (σφραγίδα ταχυδρομείου Δημόσιου ή Ιδιωτικού).

  Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  Εδώ μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε την προκήρυξη.